Blandat

Snyggt med en grå bäddsoffa

En grå bäddsoffa är inte fel att ha hemma, särskilt om du behöver extra sovplats. Om du är ute efter en grå bäddsoffa eller en bäddsoffa i en annan färg, så finns det flera bra varianter att hitta hos Hultarps. Bäddsoffor är smarta eftersom de är två möbler i ett. Du kan ha den som soffa om dagarna och säng om kvällarna, om du bor trångt. Den passar även bra att använda om du får övernattande gäster.

En bäddsoffa i grått passar in i de flesta hem

Just att välja en grå bäddsoffa är smart, eftersom det är en färg som passar bra i de flesta hem. Men du kan givetvis välja vilken färg du vill på den. Idag finns det lite olika varianter av bäddsoffor. Dels finns det de som viks ut så det blir en enkel säng, dels de som kan bli lika stora som en dubbelsäng.

Bäddsoffan är i grund och botten en soffa, vilket innebär att dess utseende är en viktig faktor att beakta när du väljer den. Även om den kanske inte används som säng särskilt ofta, kommer den främst att fungera som en bekväm och mysig plats i rummet.

Många moderna bäddsoffor döljer faktiskt sin förmåga att omvandlas till en extrasäng med sitt utseende, vilket gör dem idealiska även för vardagsrummet. Hårdheten i soffans dynor är också en viktig aspekt att tänka på innan du fattar ditt beslut. Vissa bäddsoffor har mjuka dynor och kuddar, medan andra erbjuder en fastare känsla.

Hitta en passande bäddsoffa för dig

Hos Hultarps kan du hitta flera bäddsoffor samt att de även har gott om andra typer av möbler för både ute och inne.